Széchenyi Lions-osok a Daganatos Gyerekek Lelki Rehabilitációs Otthonában

Régi ígéretet váltottak be a Széchenyi Lions Club tagjai, amikor 2021. június 20-án kirándulást tettek Bakonyszűcsre, hogy a megújult Lelki Rehabilitációs Otthonban látogatást tegyenek.

Az intézményt alapító dr. Bakos-Tóth Márta klinikai szakpszichológus 30 éve ismerte fel, hogy a daganatos betegségen, a sokszor rendkívül elhúzódó és fájdalmas kezelésen átesett gyerekek teljes gyógyulásához lelki megújulásra is szükség van. Sőt, a rendkívül nehéz élethelyzet az egész családot érinti, ezért a rehabilitációba a szülőket és a testvéreket is bel kell vonni.

A Bakony csodálatos dombjai között megbúvó intézmény munkatársai a klubtagokon kívül nagy szeretettel fogadták Tilly Zoltánt, a Henkel Magyarország képviseletében, hiszen az otthon a Henkel adományának segítségével tudott korszerű orvosi szobát kialakítani. Ugyancsak a Henkel felajánlásának köszönhetően a klubtagok több doboznyi tisztítószert tudtak átadni a látogatás alkalmából, saját erőből pedig vásárlási utalványokkal tudták az intézményt segíteni.

A szeretetteljes fogadás, a szívbéli vendéglátás és a csodálatosan ápolt, szorgos kezek munkáját dicsérő környezet emlékezetes élménnyé varázsolta a Széchenyi Lions club tagjainak látogatását!


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba